Verjaardagsbox

Ben jij binnenkort jarig en wil jij zeker weten dat jij allemaal leuke cadeautjes krijgt? Vul dan jou eigen verjaardagsbox bij Visscher.

Hoe werkt de cadeaubox

Kom 14 dagen voordat jij je verjaardag viert naar onze winkel om je eigen verjaardagsbox te vullen met speelgoed uit de winkel. Het is eigenlijk hetzelfde als een verlanglijstje, maar dan vééél leuker!
Wie wil er nou niet zijn favoriete speelgoed uitkiezen? Wij willen je graag helpen om jou box zo goed mogelijk te vullen.
Wij doen “jouw” cadeautjes in je eigen verjaardagsbox en zetten deze dan op een vaste plek in de winkel zodat je familie en vrienden de cadeautjes die hierin zitten makkelijk kunnen uitzoeken.

Bovendien krijg je van ons een leuk presentje. Nodig je familie en vrienden uit en vermeld daarbij dat ze bij Visscher een cadeautje uit jouw verjaardagsbox kunnen uitzoeken.

De voordelen

  • Je krijgt altijd het cadeau dat je graag wilt hebben
  • Je familie en vrienden zijn snel klaar met het uitzoeken en weten zeker dat je er enorm blij mee bent
  • Je krijgt nooit iets dubbel
  • En je krijgt een leuk presentje

Spelregels

Kom altijd met één van je ouders/verzorgers naar de winkel. Vraag altijd even of een van onze medewerkers je wil helpen. Kom ongeveer twee weken voor je verjaardag naar de winkel dan hebben je familie en vriendjes of vriendinnetjes genoeg tijd om iets voor je uit te zoeken.

De Verjaardagsbox, altijd een geslaagd cadeau